Nytt system for å kjøpe billetter

Fra våren 2017 prøver vi et nytt system for å kjøpe billetter til forestillingene. De kan kjøpes på denne nettsiden under menyen «billetter» så snart de er klare for salg (i praksis så snart vi vet tid og sted…). Når man skal betale for billettene man har i handlekurven blir man sendt videre til PayPal der man kan betale med kort eller PayPal-konto.

Mer enn 7 dager til forestilling:  For å sikre at alle deltakere får tilgang til minst 5 billetter til sin familie/venner, så ber vi om at de som ønsker flere enn 5 billetter avtaler dette direkte med en annen deltakers familie.

Mindre enn 7 dager til forestilling:  Ingen begrensing på kjøp av billetter. Resterende antall står på billettsidene.

Du vil få billettene og kvittering på mail, og kan skrive de ut på papir eller ta de med på mobilen. De vil ha en QR-kode som skal vises ved inngang.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

19 − ten =